Urheilua Lontoon baareissa


Lontoo on suuri kaupunki, josta löytyy lukemattomia sporttibaareja. Osa niistä keskittyy pelkästään esimerkiksi jalkapallon näyttämiseen, mutta varsinkin turisteille suunnatut baarit näyttävät kaikkea urheilua isolta valkokankaalta. Jalkapallon lisäksi muun muassa Formula 1, rugby, golf, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, ratsastus ja tennis ovat erityisen suosittuja Lontoossa.

Lontoossa on menty jopa niin pitkälle, että osa urheilulähetyksistä näytetään 3D:nä. Lontoon keskustan alueen parhaimmaksi sporttibaariksi tituleerattu Riley’s Sports Bar näyttää urheilua yli 70 kansainväliseltä urheilukanavalta. Baarissa on lukuisia eri valkokankaita, joten siellä voidaan näyttää monia urheilutapahtumia samaan aikaan. Voikin olettaa, että kyseinen baari tulee olemaan täynnä niin Rion olympialaisten kuin jalkapallon MM-karsinnan aikaan. Sanotaankin, että jos jotakin ei ole näytetty Riley’s Sports Barissa, sitä tuskin on tapahtunutkaan.

Tämän lisäksi Lontoosta löytyy muitakin suosittuja sporttibaareja, kuten Carlsberg Sports Bar Empire Kasinolla, The Famous Three Kings, Frankie’s Sports Bar & Diner sekä The Elk Bar. Jokainen baari tarjoaa kattavan valikoiman urheilun ystäville, joten Lontoossa ei ainakaan joudu pettymään sporttibaarien valikoimaan. Osa baareista on suunnattu enemmän turisteille, kun taas tietyt kapakat ovat paikallisten suosiossa. Myös eri alueiden jalkapallonjoukkueiden fanit kokoontuvat seuraamaan otteluita yleensä yhteen ja samaan sporttibaariin, jotka tunnetaan joukkueiden kotibaareina.