Tukholman sporttibaarien tarjonta


Tukholmalaiset urheilun ystävät seuraavat jännittyneinä eri urheilulajeja Tukholman lukuisissa sporttibaareissa, joista kuuluisimpia ovat Eagle 1, O’Connells, O’Learys sekä O’Learys Östermalm.

Ruotsalaiset seuraavat tiiviisti jalkapalloa. Pelasihan joukkue jo EM-kisoissa tänä vuonna, mutta pelit eivät suinkaan rajoittuneet EM-kisoihin. Luvassa on myös MM-karsinnan otteluita, joita sporttibaareissa voi seurata isolta screeniltä.

Lisäksi ruotsalaisittain yleisurheilu on kovassa huudossa. Voidaan siis olettaa, että kaikki Ruotsin sporttibaarit näyttävät yleisurheilua, kun Rion olympialaisten aika koittaa aina elokuun 5. päivästä alkaen. Olympialaiset jatkuvat yli kaksi viikkoa ja tarjoavat kaikkea uinnista purjehdukseen ja painiin.

Osa Ruotsin sporttibaareista on keskittynyt vahvasti vain yhteen urheilulajiin. Tällaisia ovat erityisesti irlantilaiset pubit, joissa jalkapalloa näytetään enemmän kuin muita lajeja. Turisteille tarkoitetut sporttibaarit taas näyttävät kaikenlaista urheilua monipuolisesti ja pyrkivät näin houkuttelemaan lisää asiakkaita jakkaroilleen.

Kannattaa myös muistaa, että sporttibaareissa voi urheilun ja juomisen lisäksi ruokailla hyvin. Sen vuoksi ne ovatkin suosittuja paikkoja kokoontua, ruokailla ja seurata urheilua.

Jos moottoriurheilu on itselle mieluisinta, voi silloin istahtaa paikkaan, jossa näytetään Formula 1 -osakilpailuita ja rallia. Myös moottoripyöräilyä ja enduroa näytetään joissakin sporttibaareissa. Nyt kannattaakin vetää oman suosikkijoukkueen tai -maan paita päälle ja lähteä kannattamaan suosikkejaan muiden urheilun ystävien sekaan.