Suosittuja sport-baareja Suomessa


Suomestakin löytyy useita sport-baareja, joista monille varmaan ensimmäisenä tulee mieleen Sports Academy aivan Helsingin keskustassa. Kyseessä on SOK-ketjuun kuuluva suosittu urheiluaiheinen ravintola, jossa voi normaalien anniskelu- ja ravintolapalvelujen lisäksi myös seurata ajankohtaisia urheilutapahtumia televisiosta. Maininnan arvoinen on erityisesti Sport Academyn legendaarinen sauna, jossa on jalkapallokentän muotoon tehty IKI-kiuas. Saunassa on myös 42-tuumainen taulu-tv, jota saunomisenkin aikana voi seurata pelejä. Erätauolla voi puolestaan jäähdytellä kabinetin Xbox 360 urheiluaiheisten Kinetic-pelien seurassa. Lisätietoa Sports Academystä löydät heidän kotisivuiltaan.

Turustakin löytyy mainio urheiluaiheinen ravintola, nimittäin Galaxie Center. Se on kaksikerroksinen biljardiravintola, ja pelipöytiä ja -tilaa on näinollen varmasti riittävästi. Galaxiesta löytyy ravintolapalvelut, baari, ja upea sauna. Lisäksi ravintolasta löytyy kabinetti, jossa voi järjestää vaikka pokeriturnauksen. Yläkerta puolestaan on varattu rauhallisempaan ajanviettoon. Lisätietietoa löytyy ravintolan kotisivuilta osoitteesta galaxie.fi.

Tampereelta puolestaan löytyy vaikkapa Bulldog Bar Tulli sport-ravintola. Se tarjoaa asiakkailleen viihtyisän huipputeknisen kisakatsomon, jossa voi seurata tärkeimpiä urheilutapahtumia, kuten formulaa, jääkiekkoa ja jalkapalloa – suorina lähetyksinä. Samanaikaisesti pystyy seuraamaan kolmea eri tv-kanavaa. Bulldog Bar Tullissa on tietysti lisäksi monipuoliset anniskelupalvelut ja ilmainen wifi-yhteys.

Kuopiosta löytyy urheilun ystävillä Sport Cafe Pelimies, jossa näytetään esim. SM-liigan Kalpa-ottelut suorana. Monien urheiluravintoloiden yksi vetonaula onkin paikallisten otteluiden lähetykset, jolloin asiakkaat pääsevät paikalle kannattamaan omaa kotijoukkuettaan. Myös pohjoisemmasta Suomesta löytyy sport-baareja, kuten vaikkapa Oulu Sport IT tai Bullbar Rovaniemellä, joka sijaitsee muuten aivan Lordin Aukion vieressä.
Useimmista kaupungeista löytyy urheiluaiheinen ravintola, sillä suosittuja loppuotteluita on hauska seurata muiden kanssa ja samalla nauttia ravintolan antimista hyvässä seurassa. Mikäli varsinaista sport-baaria ei kuitenkaan kaupungistasi löydy, niin yleensä ainakin löytyy mahdollisuus seurata ajankohtaisia urheilutapahtumia televisiosta tai laajakankaalta. Oman lisänsä tuo tietysti paikallisuus, ja urheiluravintolat pyrkivät tietysti mahdollisuuksiensa mukaan näyttämään oman kotijoukkueensa ottelut televisioista.