Suomen parhaat sporttibaarit


Monet Suomen parhaimmista sporttibaareista löytyvät Helsingistä. Näitä ovat Sports Academy Helsinki, Sport Pub Chelsea, Musta Härkä Oy sekä erityisesti jalkapalloon keskittyvä Helsingin Jalkapallopubi. Helsingistä löytyy siis sporttibaareja joka lähtöön. Useimmat niistä näyttävät urheilua laidasta laitaan, mutta toki on vain yhteen lajiin erikoistuneitakin pubeja.

Lahdesta löytyy suosittu Seiväs, joka mainostaa itseään urheilusta tutulla lauseella ”Rakkaudesta lajiin”. Seiväs näyttää urheilua isolta screeniltä ja tarjoaa siinä sivussa niin syötävää kuin juotavaakin. Voipa kyseissä sporttibaarissa käydä myös saunassa.

Myös Turussa on panostettu niin jalkapalloon kuin muuhunkin urheiluun. Kaupungin lukuisat sporttibaarit tarjoavat viihdykettä urheilusta nauttiville. Pikku-Torre on erikoistunut jalkapalloon ja näyttääkin pääasiassa jalkapallo-otteluita, joten vuoden 2016 syksyllä aloitettavat MM-karsinnat on hyvä katsoa kyseisessä baarissa. Mallaskukko taas näyttää urheilua monipuolisemmin. Urheiluvuonna 2016 Mallaskukossa pyörivät niin olympialaiset kuin moottoriurheilusarjat aina Formula 1 -osakilpailuista ralliin.

Kaikissa mainituissa sporttibaareissa on käytössä kansainvälisiä urheilukanavia, isot televisiot ja yleensä myös screeni sekä tietenkin A-oikeudet. Monessa baarissa voi myös urheilun lomassa haastaa kaverit esimerkiksi biljardimatsiin, joten tekemistä riittää. On selvää, että suosituissa sporttibaareissa hintataso on hieman kalliimpi, mutta tunnelma on sellainen, ettei sitä sovi jättää väliin.