Sporttibaarit jääkiekkofaneille


Jääkiekko on yksi suosituimmista lajeista monessa maassa, kuten esimerkiksi Suomessa. Monet sporttibaarit näyttävätkin jääkiekkoa aina, kun sitä on tarjolla. Tarjonta ei painotu ainoastaan SM-liigaan tai NHL-otteluihin, vaan baarit näyttävät esimerkiksi Ruotsin Elitserieniä sekä Venäjän KHL-sarjaa.

Suomessa parhaimpia paikkoja seurata jääkiekkoa livenä baarissa ovat Sports Academy Helsingissä sekä Seiväs Lahdessa. Molemmissa baareissa on suuret valkokankaat sekä lisäksi TV-ruutuja, jotta ottelut näkyvät joka puolella baaria. Voipa Seiväs-baarissa myös saunoa otteluiden lomassa, joten kyse on todellakin kaiken kattavasta baarista.

Toki jääkiekkoa seurataan muuallakin maailmassa. Esimerkiksi USA:ssa jääkiekko on iso juttu ja jokaisessa kaupungissa on lukuisia jääkiekkoon keskittyneitä sporttibaareja. Esimerkiksi Kelly’s Sport Bar New Yorkissa näyttää kaikki NHL-ottelut livenä, jolloin New York Rangersien kannattajat saapuvat paikalle sankoin joukoin. Kelly’s Sport Bar on myös monen turistin vierailukohde, sillä se on tunnettu sporttibaari ympäri maailman.

New Yorkista löytyy toinenkin jääkiekkofanin unelmakohde. Se on East Villagen kaupunginosassa sijaitseva Finnerty’s, jossa on lukuisia screenejä, jotka näyttävät jääkiekkoa aina, kun pelejä vain pelataan.

Melkein kaikissa sporttibaareissa näytetään jääkiekon tärkeitä otteluita silloin, kun niitä pelataan. Kaikki parhaimmat sporttibaarit eivät ole keskittyneitä jääkiekkoon, vaan ne näyttävät MM-kisoja, olympialaisia ja NHL-matseja.