Parhaat jalkapalloa näyttävät sporttibaarit


Maailma on pullollaan sporttibaareja, jotka ovat keskittyneet näyttämään jalkapallo-otteluita. Pariisin EM-kisojen alla listattiin Pariisin parhaimmat sporttibaarit, joihin lukeutuvat muun muassa Eiffel Fan Zone, Bar Le Ballon, Auld Alliance, Liverpoolin kannattajien kantabaari Rush Bar sekä Bar Demory Paris. Nämä baarit näyttävät jalkapalloa suurilta screeneiltä myös jalkapallon EM-kisojen jälkeen.

Bar Demory Parisiin voi tuoda kannattamansa joukkueen lipun, jonka baarin omistaja ripustaa kattoon. Näin jokainen näkee, minkä joukkueen kannattajia on paikalla. Liverpoolin kannattajien baari taas on melkeinpä pelkästään kannattajien käytössä.

Suomestakin löytyy loistavia baareja jalkapallon katsomiseen. Esimerkiksi Helsingissä sijaitsevat Sports Academy ja O’Learys sopivat loistavasti kaikille jalkapallofaneille. Sporttibaareissa seurataankin tiiviisti syksyllä 2016 alkavia jalkapallon MM-karsintoja.

Brittein saaret ovat kuuluisia kovatasoisesta Valioliigastaan ja myös kovaäänisistä faneistaan. Tämän vuoksi yhdet maailman parhaimmista jalkapalloon keskittyneistä sporttibaareista löytyvätkin sieltä. Lontoon keskustan alueen parhaimmaksi sporttibaariksi nostettu Riley’s Sport Bar on myös samalla yksi maailman parhaimmista sporttibaareista. Siellä näkyy yli 70 urheilukanavaa maailman joka kolkasta.

Jokaisella jalkapalloseuralla ja heidän kannattajillaan on varsinkin suuremmissa jalkapallomaissa omat kantapubinsa, jonne kokoonnutaan katsomaan vierasotteluita. Toki näihin paikkoihin ovat muutkin tervetulleita, mutta kannattaa muistaa, että paikka on ensisijaisesti varattu kyseisten joukkueiden kannattajille. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää Liverpoolin kannattajien Rush Baria Pariisissa.