Näin pukeudut sporttibaariin


Yksille töiden jälkeen tai koko illaksi viihteelle? Vai kenties sekä että? Urheilun ystävät kokoontuvat sporttibaarissa hyvän juoman, seuran ja tunnelman merkeissä. Mutta kuinka baariin tulisi pukeutua? Sopiiko paikalle mennä verkkareissa, vai pitäisikö valmistautua viimeisen päälle? Me kerromme.

 

Tule sellaisena kuin olet

Oikeastaan vastaus on lyhyt: melkein kaikki käy. Jos vaatteesi ovat ehjät, mukavat, sinun tyyliisi sopivat (ja jos sinulla ylipäänsä on vaatteet!), kaikki käy. Yksi sporttibaarien valtti on mutkattomuus ja asenne, jonka mukaan paikalle voi tulla sellaisena kuin on. Löydät sopivat vaatteet omasta kaapistasi, tai voit ostaa internetistä uudet vaatteet.

Älä stressaa liikaa. Jos mietit vauhdikkaimpia, hauskimpia tai muuten tärkeimpiä illanviettojasi viime ajoilta, käsi sydämelle: Kuinka tarkkaan muistat, mitä sinulla oli päälläsi? Entä mitä vaatteita muut käyttivät? Niinpä. Parhaista illoista ystävien kanssa jäävät mieleen muut asiat kuin vaatteet.

Säteilevä ilta inspiroi kaikkia

Älä kuitenkaan aliarvioi pukeutumisen merkitystä. Kun tunnet olevasi kotonasi omassa tyylissäsi, säteilet ja illasta tulee todennäköisemmin onnistunut. Parhaat ja ainutlaatuisimmat puolesi korostuvat. Ennen kuin ostaa netistä uusia vaatteita, kannattaa tarkistaa kaupungin parhaat sporttibaarit. Kaikissa sporttibaareissa monenlaiset tyylit voivat kohdata ja kaikki voivat inspiroitua toisistaan. Kun olet pukeutunut mukavasti, niin myös olosi on itsevarma ja viihdyt. Meidän kaikkien onneksi on paikkoja, joissa keskitytään vanhoihin ystäviin, uusien ystävyyssuhteiden luomiseen ja yhteisiin mielenkiinnon kohteisiin.